Bij elke productie doorlopen we volgende stappen:
1. De Briefing
In deze fase verzamelen we zoveel mogelijk informatie. Denk daarbij goed aan wat U met deze audiovisuele productie wil bereiken: doel, doelgroep, inhoud en de “look & feel” van de productie bepalen uiteindelijk de keuze van het scenario en de gebruikte opname- en montagetechnieken.


2. De Offerte
Op basis van de briefing wordt een offerte voor de volledige productie opgemaakt zodat U van meet af aan een duidelijk zicht heeft op de grootte van uw investering.
 
3. Het Scenario / Draaiboek
Bij goedkeuring van het scenario maken we een draaiboek op met een voorlopige tekst, locaties, beelden en planning. We bespreken samen met u de inhoud, de vorm en de manier van werken. Zo weet u precies wat u mag verwachten.

4. De Opnames
Aan de hand van het draaiboek zullen er opnames gemaakt worden op één of meerdere locaties. Voor de start van de opnames bezorgen wij U trouwens een checklist met een aantal aandachtspunten om de opnames in optimale omstandigheden te laten verlopen.

5. Ruwe Montage en Visie
In eerste instantie wordt een ruwe montage gemaakt. Online kan U het voorlopige resultaat bekijken en eventuele opmerkingen formuleren.

6. Eindmontage en Levering
Tot slot is er de eindmontage, met de eventuele aanpassingen. Het eindproduct wordt digitaal aangeleverd tenzij anders gewenst.Bedrijfsfilm Limtec/Antec (Engels)