RMP heeft voor elk budget en voor elk idee een specifieke video-oplossing.
1. Intelligente Imagospot
We vertellen naadloos uw verhaal in beeld en woord, mensen betrekken en uw mensen bedanken, uw merk marketeren. Een inleesstem informeert. De camera, montage, animatie en muziek creëren de sfeer die bij uw bedrijf of organisatie past. Gemiddelde duurtijd maximaal 3 minuten.
                                
2. Klassieke Bedrijfsfilm
U kiest er voor om met onze hulp uw organisatie in volle glorie in beeld te brengen. Eentje voor het nageslacht zeg maar, niet gedateerd na de zomer. Met een correcte informatie architectuur, een duidelijk en volledig verhaal. Diensten en productie, mensen en machines met aandacht voor bedrijfsgevoelige processen. Gemiddelde duurtijd maximaal 5 minuten.
                
3. Event Reporting
Hoe lang uw event ook duurt, welke de voertaal ook is.. geef ons een duidelijke briefing en we hebben het in beeld. RMP beschikt over een nationaal en Europees netwerk van inzetbare teams. Van Brussel tot Budapest, van Rovaniemi tot Rome, waar ook uw fabricage, beurs, seminarie, congres of uitstapje naar toe gaat. Sprekers en alle aanwezigen die dit wensen worden professioneel en meertalig gecapteerd.
         
4. TV- en Radiospot
Doe een aankondiging, presenteer uw product of zaak in 10, 20 of 30 seconden. We maken een scenario, zorgen voor de juiste acteurs en/of stemmen. Onze location-hunters gaan op zoek naar de locatie
met de juiste sfeer voor het  brengen van jouw boodschap. RMP helpt u bij de strategische planning en de keuze van de juiste mediakanalen.                            


5. Instructievideo
Verlies geen tijd en energie aan herhaling en helpdesking. Een instructievideo leert uw mensen omgaan met machines en regels op de werkvloer. Of het toont uw klanten perfect hoe ze uw producten moeten gebruiken. Stap voor stap, systematisch en duidelijk.

6. Animaties/Narrowcasting
Narrowcasting is het uitzenden van infomercials in een beperkte omgeving, een winkelcentrum,  een wachtzaal of via e-mail. De inhoud van een dergelijke infomercial kan gaan van veiligheidsvoorschriften, event-aankondigingen, een geanimeerde menukaart tot een bewegende reclamefolder. Hierbij maken we vaak gebruik van animaties, video beelden en fotomateriaal.
Bedrijfsfilm Glas Ceyssens met Virginie Claes
Bedrijfsfilm Glas Ceyssens met Virginie Claes
Bedrijfsfilm Afsprakenbeheer/Sanmax